tisdag 1 december 2009

På plats!!!

Nu är äntligen hela flytten och hus-köp/sälj avklarat!! Och et är sååå skönt, för fy vad jobbigt det har varit!! Nu hoppas jag inte att vi behöver flytta någon mer gång.

Vi alla trivs super bra i det nya huset, det är mycket kvar att ställa iordning men det tar vi lite efterhand. Vi hade hjälp av min mamma med städ, farmor passade barnen och våra goda vänner Carmen och Micke hjälpte oss att flytta och städa på lördagen. Utan dessa underbara människor hade det inte funkat, tack snälla!!!! Det blir inflyttningsfest i januari!!

Det kommer förståss att kännas lite konstigt att se det gamla huset och att någon annan bor där nu men Astrid har redan lärt sig att ni bor på mellanvägen nu så det är nog ett gott tecken. Och så har vi ju världens bästa grannar här!!

Vi har ju haft det lite si och så men våra barns sovsituation, de har båda velat sova inne hos oss. Men det känns som om det är påväg åt rätt håll nu, Astrid sover gärna i sin egen säng och i natt kom hon själv in till oss. Manne sover oftast bra stora delar av natten, han brukar vakna till framåt småtimmarna och då får han komma in och ligga hos oss. Den senaste veckan har han faktiskt sovit till sju, halv åtta!! Det är ju sovmorgon!!

4 kommentarer:

- sa...

Vad härligt att vara på plats, det tar på krafterna att flytta!!!

Line sa...

Låter underbart att ni har kommit till ert nya hus. Känner ni grannarna där? Är det enplans hus eller? jag är så nyfiken. :D

Det är så charmigt med äldre hus.

Sova är viktigt och det är så jobbigt med barn i sängen. Jag klarar det inte, en stund går bra. Men Liam sköter sig bra nu, vaknar dock mycket igen pga mardrömmar. annars körde jag stenhårt på 5 minuters metoden. Och det funkar, nu är det bara att lässa honom och hans somnar. så skönt och vi får vår egna tid. kram på dig

hannapj sa...

line: vi bor ju granne med Petters syster Johanna och hennes familj.
huset är enplans, tegel. byggt på 60-talet. så det finns lite att göra, men det är helt ok att bo i. köket kommer vi dock att renovera nu i januari!! ni får komma hit någon dag, hur har ni det nästa vecka? onsdag?

Johanna sa...

Och vi är såååååå glada över att ni har flyttat hit! Kram