onsdag 4 november 2009

Oj, nu blev bliden kanske lite stor men så får det vara. Denna fina klänning funderar jag på att Astrid ska ha nu till jul och alla kalas som kommer. Visst passar den bra ihop med Mannes kalas kläder. Ååå dom kommer att bli sååå fina mina små gullepluttar!! Denna klänning finns ju även som tunika till mamma!! Lite sugen blir man ju, eller är det bara fjantigt att ha samma kläder som sina barn??? Vad tycker ni??

5 kommentarer:

Åsa sa...

Inte alls fjantigt! Gulligt tycker jag! :-)
Både du och Astrid kommer att bli såååå fina i tunikan! Manne ser ut som en liten pralin i sina nya kläder, så söt!
Kram Åsa

- sa...

Men oj vad fin; det måste nog bli en tur inom Polarna snarast!!!;)

Line sa...

jag tycker också det är gulligt när man matcha sina kläder, särskilt när det är kalas osv.

Hoppas ni hade trevligt på fikan hos dig, så himla tråkigt att vi inte kunde komma. Men nu mår han betydligt bättre, han hostar inte varje timme längre :D Jippie!

Ska ni ha kvar Astrid på förskolan även att ni flyttar? har Manne fått plats där med?

kram Line

hannapj sa...

ellabellabus: ja, visst är den underbar! jag har varit inne och köpt den idag!(astrid tyckte att det var en madicken-klänning!!)

Line: ja det var synd att ni inte kunde komma, men det får snart bli en träff igen!! vi hade mycket trevligt. skönt att Liam är bättre, det är så jobbigt när dom är sjuka. Astrid ska vara kvar på fredriksdal, vi får gångavstånd dit när vi flyttat. manne har också en plats där i januari, så det känns så bra!! han trivs redan kanon där, vill inte gå hem när vi hämtar/lämnar astrid.

Anonym sa...

kkkk