onsdag 9 september 2009

bättre idag!!

Natten var ok, inget kräk!!! Men han vaknade ett par gånger, fast det gör han ju annars också. Idag har han bara kräkts lite en gång men inte haft så stor matlust. Jag fick i alla fall i honom en flaska välling innan han somnade klockan 18.45. Väldigt tidigt!!! Brukar inte somna förrän vid 20 tiden. Vi för hoppas han sover hela natten ändå, han är ju extra trött nu när han är sjuk.

I morgon skulle Astrid egentligen gå till dagis men jag håller henne hemma nu när Manne är dålig. Det känns dumt att gå dit och riskera att smitta ner de andra barnen och fröknarna. Inte för att jag tror att hon kommer att bli sjuk, då hade hon nog redan varit det. Men jag vet att man som personal uppskattar att syskon stannar hemma.

I morgon är det även dags för en ny visning här hemma, tidigare har intresset varit mycket lågt. Vi har inte haft några anmälda till de tidigare visningarna, så det har inte blivit av. Nu håller vi tummarna så de vitnar!!!!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Men, stackars Manne!!! :-(
Hoppas att han blir frisk snart.
Såg att ni bakat bullar, e ju sååå gott och roligt.
Lycka till på visningen imorgon, vi håller alla tummar vi har!!!
Kram Åsa

Mamma Malin sa...

Usch det är inge kul med maginfluensa=( Vi låg i måndags hela familjen utom Vilma. Har varit mkt på Skärfva dagis samt i skolorna runt om. Trist. Hoppas ni andra slipper det! Lycka till med visningen! Kram Malin