måndag 6 juli 2009

Lat dag!!

Nu har vi just ätit lunch och barnen går fortfarande i pyjamasen. Vi kände att vi behövde en skön slappar dag efter en intensiv helg. När vi kom hem från Sölvesborg for vi direkt ut till farmor och farfar på sjuhalla för grillning där. Igår blev det ännu en runda till Kosta outlet. Köpte bara lite småsaker. Två Filippa K espressomuggar, ståltermos, trosor och nattlinne från Polarn till Astrid och Petter köpte sig lite nya Björn Borg kalsonger.
Det märks på barnen när det har varit mycket och lite stressigt, de behöver lite lugn och ro då. Nu behöver vi bara vila upp oss inför nästa helg för då kommer morfar och Bodil hit. Kommer på lördagen och stannar till torsdag. De har hyrt en superfin stuga på Dragsö så vi hoppas på fint väder. Vi tänkte att även vi skulle sova där någon natt, det finns nämligen 6 bäddar, så vi för ju plats allihopa.

I eftermiddag måste vi åka och handla. Jag känner inte alls för det men det mesta är slut så jag är så illa tvungen.

Nej, nu får jag ta tag i detta!!
Hej hej!!

2 kommentarer:

- sa...

En perfekt slappardag och att strosa runt lite på Maxi eller Citygross är inte alltid helt fel när det är sådant här väder!;)

Lotta sa...

Härligt med slappardagar. Vi tog oss också en igår. Åt frukost klockan 11.00, det är inte likt oss. Fick nästan dåligt samvete att jag tyckte det var skönt när vi vaknade och det var mulet ute. Kände att våra kroppar behövde lite vila ifrån all sol. Kram