söndag 18 juli 2010

Nygift!!!

Vilken dag!!! Det blev en helt underbar dag och kväll, trots regn och annat strul!! Vigseln var helt fantastisk och väldigt kännslofylld. Mycket tack vara en otroligt duktiga och gulliga prästen som vi hade.

Båtturen med Axel gick också kanon, det klarnade ju upp just när vi vad klara i kyrkan och skulle gå på båten. Väl framme vid fisktorget stod en Mercedes från 1950 och väntade på oss för att ta oss till festlokalen. Nu var det riktigt varmt!!!

Hela kvällen var fantastisk, maten, gästerna, drickat, vädret, ja allt!!! Och så mycket fina presenter vi fick!! Tack alla underbara vänner och släktingar!!! Natten spenderade vi sedan på Scandic Karlskrona.

Nu är vi hemma igen och packar för nästa äventyr!! Imorgon bitti åker ju vi på bröllopsresa till Rom!!! Det ska bli så roligt, men jag måste erkänna att jag kommer att sakna barnen såå mycket!!

Vi får se om det blir något bloggat från Italien!!
So long!!
/Fru Åkesson

5 kommentarer:

Carmen sa...

Tack för en mycket trevlig eftermiddag, kväll och natt! Det var så underbart som det bara kan vara på ett bröllop, dubbelt upp var det ju med!

Ha det nu så bra ni bara kan på er bröllopsresa!

Hör av er när ni får tid!
Kram Carmen

Line sa...

Grattis Hanna! ni var så fina och prästen var kanon, jag både grät och skrattade. Underbar vigsel!
Hoppas ni får en jätte härlig bröllopsresa.

stor kram Line

Johanna sa...

Tack själva för en helt magiskt dag! .....trots en del strul men vem säger att allt alltid skall gå enligt planerna! Ha det nu så riktigt skönt! Kram och puss Johanna

hannapj sa...

tack snälla vänner!!!!

- sa...

Grattis!!! Vad härligt att allt blev så underbart! Hoppas ni har en fantastisk bröllopsresa!