söndag 10 januari 2010

Snart kommer Bill!!


Ja, snart kommer Bill hem till oss!! Det är vårt nya matrumsbord!! Jag har tittat på det på nätet tidigare så igår när Petter och jag var på en liten shoppingrunda passade vi på att köpa oss ett nytt bord. Vi köpte även en ny siffra till huset och så bestämde vi slutligen vilket kakel och vilken matta vi ska ha i vårt nya kök. Det blir en vit knappmosaik från Höganäs och en svart och vit rutig matta på golvet, ganska vågat men vi tror båda att det kommer att bli superfint!! Vi tog även en runda om Kvik för att höra när köket kommer o.s.v. Där hittade vi så fina barstolar som skulle passa mycket bra till vår köksö. Enda problemet är att man måste beställa dem från Illums i Danmark. Annars kanske vi får ta oss en tur ditåt till våren!!!

4 kommentarer:

- sa...

ÅÅÅÅ Illums i Köpenhamn är fantastiskt! Där kan man fördriva några timmar lätt och även spendare på tok för mycket pengar!!!!!;)

hannapj sa...

jag vet!!! det är farligt!!!

Line sa...

vad hade ni för bord innan?

hannapj sa...

Line: vi hade ett bord i valnöt med tunna stålben, det var fortfarande fint men ganska slitet och alldeles för litet. detta nya kan bli 3 meter långt!!